Νουτέλα CheeseCake

Υλικά

250 γραμμάρια μπισκότα digestive
75 γραμμάρια μαλακό ανάλατο βούτυρο
350 γραμμάρια βάζο nutella (σε θερμοκρασία δωματίου)
100 γραμμάρια ψιλοκομμένα φρυγανισμένα φουντούκια
500 γραμμάρια τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου)
60 γραμμάρια ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένη)

Εκτέλεση

Σπάστε τα digestive στο μπολ του mplenter, προσθέστε το βούτυρο και μια κουταλιά της σούπας Nutella 15 ml και ανακατέψτε μέχρι να αρχίσει να σβολιάζει. Προσθέστε 25 g/3 κουταλιές της σούπας από τα φουντούκια και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να έχετε ένα υγρό, αμμώδες μείγμα.

Ακουμπήστε σε ένα στρογγυλό tserki 23 cm και πιέστε στη βάση είτε χρησιμοποιώντας τα χέρια σας είτε το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν και μετά προσθέτουμε την υπόλοιπη Nutella στο μείγμα του τυριού κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βγάζετε το τσερκι από το ψυγείο και απλώνετε προσεκτικά το μείγμα Nutella πάνω από τη βάση.
Σκορπίζουμε από πάνω τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα φουντούκια να καλυφθούν και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ή όλη τη νύχτα. Σερβίρετε κατευθείαν από το ψυγείο για καλύτερα αποτελέσματα.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΡύζι basmati με κρεμώδη σάλτσα μανιταριών
Επόμενο άρθροΛυχναράκια με φέτα…🥟