Υλικά
1 πακέτο μπισκότα digestive( εμένα μου περισσεύουν 4 μπισκότα)
40 γρ βούτυρο λιωμένο
1 κουτι καραμελωμενο ζαχαρούχο γάλα
1 μπανάνα κομμένη σε ροδέλες
1 φακελάκι garni
200 ml γαλα φρέσκο
Τριμμένη σοκολάτα, τρούφα ή ό, τι θέλουμε για γαρνίρισμα!
Εκτέλεση
Στο multi περνάω τα μπισκότα ώστε να γίνουν σκόνη. Λιώνω το βούτυρο κ ανακατεύω με το μπισκότο κ στρωνω το μείγμα σε μια φόρμα με τσερκι 18 εκ. Το πατάω καλά κ βάζω για, 10 λεπτά στο ψυγείο να σταθεροποιηθει.
Βγάζω από το ψυγείο και καλυπτω την επιφάνεια με ροδέλες από μπανάνα.
Από πάνω ρίχνω το καραμελωμενο ζαχαρούχο κ απλώνω καλά.
Ετοιμάζω τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες κ την τοποθετω πάνω από το ζαχαρούχο.
Αφήνω στο ψυγείο να παγώσει 4 ώρες περίπου.
Εγώ γαρνίρω την επιφάνεια με τριμμένη σοκολάτα λίγο πριν σερβίρω.
Καλη απόλαυση!
H Συνταγή είναι της