Πίτα Λαγάνα

Υλικά

Ζύμη
1 κιλο αλευρι,
2 ποτηρια χλιαρο νερο,
4 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο,
4 κουταλιες της σουπας ξυδι,
1 φακελακι ξερη μαγια,
λιγο αλατι,
λιγη ζαχαρη!!

Εκτέλεση 

Βαζουμε στην λεκανη τα υλικά για την Ζύμη. Ζυμωνουμε να εχουμε μία αφρατη ζυμη! Την αφηνουμε να ξεκουραστει 1 ωρα!

Στην συνεχεια την τοποθετουμε στον παγκο μας την ζυμωνουμε 5 λεπτα και την κοβουμε
κομματακια αυτα τα κομματακια τα κανουμε μπαλιτσες

                 

της οποιες μπαλιτσες της ανοιγουμε φυλλαρακια μετρια τα οποια τα βαζουμε το ενα πανω στο αλλο λαδωνοντας τα!

                               

Στην συνεχεια τα κλεινουμε σε φακελο!


Αυτο τον φακελλο τον σκεπαζουμε για μιση ωρα! Στην συνεχεια τον ανοιγουμε με τον πλαστη και τον τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι μας το λαδωνουμε ριχνουμε σουσαμι

και το ψήνουμε για περιπου 1 ωρα
στους 180 βαθμους αναλογα τον φουρνο!

Καλή Επιτυχία

Ευχαριστούμε την Tzeni Tsanaktsidou

Προηγούμενο άρθροΔείτε πως θα φτιάξετε και που θα χρησιμοποιήσετε μία σάλτσα αχλαδιού
Επόμενο άρθροΠίτα με μπέικον σπανάκι τυρί φέτα και γραβιέρα!!!