Χρειάζεστε μόνο 10 λεπτά για να ετοιμάσετε εύκολα, γρήγορα και απλά ένα γλυκό τόσο δροσερό και καλοκαιρινό που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Θυμηθείτε μόνο να το αφήσετε στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το σερβίρετε.

Υλικά

  • 300 γραμμάρια γάλα φρέσκο
  • 300 γραμμάρια Philadelphia light
  • 3 φύλλα ζελατίνας
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • ½ Φρέσκια βανίλια
  • Γλυκό βύσσινο για το σερβίρισμα η μαρμελάδα με 4 φρούτα
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι ζεσταίνεται το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό. Τις αφήνετε να μαλακώσουν , τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε καλά το μείγμα και προσθέτετε την κρέμα και το Philadelphia. Ρίχνετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα η σε μικρά φορμάκια.Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο, το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Στη συνέχεια ξεφορμάρετε την πανακότα και τη σερβίρετε με γλυκό βύσσινο.
Προηγούμενο άρθροΛεμονόπιτα σε 2 στρώματα…πολύ απλή
Επόμενο άρθροΚουλουράκια Φουντουκιού…πεντανόστιμα