Γλυκάκι με ζύμη κουλουριού

Συστατικά:

1 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακό
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι καρύδια, ψιλοκομμένα
ζάχαρη άχνη

Κατευθύνσεις:

Ανακατέψτε το μαλακό βούτυρο με ζάχαρη άχνη. Προσθέστε βανίλια.
Ανακατέψτε μέσα το αλάτι, αλεύρι και ψιλοκομμένα καρύδια.
Διαμορφώστε τη ζύμη σε μπάλες 2,5 εκ και τοποθετήστε το σε ένα φύλλο ψησίματος.
Ψήνουμε σε φούρνο 160 βαθμών για 20 λεπτά. Ενώ είναι ζεστά κυλήστε τα σε ζάχαρη άχνη. Αφήστε να κρυώσει και ρίξτε τα ξανά στην άχνη ζάχαρης.

ΠΗΓΗ: Yassine AFFamily Recipes

Προηγούμενο άρθροΣπανακόπιτα με ανθότυρο και παρμεζάνα…
Επόμενο άρθροΕλληνικός Χαλβάς σιμιγδάλι με σταφίδες και καρύδια