Παναρισμένα Τρίγωνα μαλακά τυράκια με φρυγανιά

Είναι εύκολο! Αν δεν το έχετε μαγειρέψει ακόμα – δοκιμάστε το!
Ακολουθήστε τη συνταγή και δεν θα κάνετε λάθος!

Απαραίτητα προϊόντα:

Τρίγωνα μαλακά τυράκια / είχα 11 κομμάτια /,
2-3 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
1 μεγάλο αυγό ή 2 ασπράδια
τριμμένη φρυγανιά,
τηγανέλαιο,
μαρμελάδα της επιλογής σας

Εκτέλεση

Βάζουμε το λιωμένο τυρί στην κατάψυξη για 20-30 λεπτά. Ετοιμάζετε σε τρία ξεχωριστά πιάτα – αλεύρι, χτυπημένο αυγό, τριμμένη φρυγανιά. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι αν σας έχουν περισέψει ασπραδια απο κάτι άλλο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε χτυπώντας τα με ένα πιρούνι!
Παναρουμε το τυρί με τον εξής τρόπο – αλεύρι – από όλες τις πλευρές, παίρνουμε με ένα πιρούνι και  βάζουμε στο αυγό και μετα στη φρυγανιά και το καλυπτουμε με φρυγανιά από όλες τις πλευρές. Ίσως επαναλάβετε το πανάρισμα – αυγό, τριμμένη φρυγανιά για να γίνει πιο πηχτό!

Τα αραδιάζουμε σε πιατέλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για άλλα 15-20 λεπτά. Σε ένα βαθύ μπολ (εγώ χρησιμοποιώ μια μικρή κατσαρόλα) ρίχνουμε δύο δάχτυλα λάδι και ανάβουμε τη φωτιά σε μέτρια φωτιά.
Όταν ζεσταθεί το λάδι, αφήστε το τυρί να τηγανιστεί προσεκτικά. Τα τηγανίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και τα βάζουμε σε πιατέλα. Σερβίρετε με μαρμελάδα της αρεσκείας σας.

Αντί για τριμμένη φρυγανιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορν φλέικς θρυμματίζοντάς το πρώτα. Έχω δοκιμάσει να ρολάρω με ψίχα ψωμιού, αλλά δεν το προτείνω!

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤηγανητό κουνουπίδι 
Επόμενο άρθροΚέικ Σοκολάτας…πολύ ζουμερό, νόστιμο και εύκολο!