Τηγανιτές Παναριστές Ντομάτες

Συστατικά

4 μεγάλες πράσινες ντομάτες
2 αυγα
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλιτζάνι κορν φλαουρ
1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1 λίτρο φυτικό λάδι για τηγάνισμα

Πως να το φτιαξεις :

Κόψτε τις ντομάτες πάχους 1 εκ . Κόψτε τα άκρα. Ρίξτε τα αυγά και το γάλα μαζί σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους. Βάλτε αλεύρι σε ένα πιάτο. Ανακατέψτε το αλεύρι καλαμποκιού, ψίχουλα ψωμιού και αλάτι και πιπέρι σε άλλο πιάτο. Βυθίστε τις ντομάτες στο αλεύρι. Στη συνέχεια βυθίστε τις ντομάτες σε γάλα και μείγμα αυγών. Βυθίστε σε τριμμένες φρυγανιές για να καλύψετε τελείως.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίξτε φυτικό λάδι (αρκετό ώστε να υπάρχει 1 εκ λαδιού στο τηγάνι) και θερμάνετε σε μέτρια φωτιά. Τοποθετήστε τις ντομάτες στο τηγάνι σε παρτίδες των 4 ή 5, ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού σας.
Μην το γεμίσετε τις ντομάτες, δεν πρέπει να αγγίζει η μία την άλλη. Όταν ροδίσουν τις ντομάτες, γυρίστε τις και τηγανίστε τις από την άλλη πλευρά.
Στραγγίστε τα σε χαρτοπετσέτες.

Σημείωση: Εγω χρησιμοποιώ και πράσινες ντομάτες

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα Τραβηχτή…Βαλκανική Συνταγή
Επόμενο άρθροΚρεμμυδόπιτα…το αποτέλεσμα είναι έντονα νόστιμο!