Κουλουράκια μπανάνας

Λοιπόν, για επιδόρπιο, ένα πολύ νόστιμο κουλουράκι μπανάνας (χωρίς αυγά !!!!)
Ευχαριστώ για τη συνταγή την συνάδελφο Μαρία Κοτάκη! 😘

Υλικά

1 μπανάνα (ώριμη)
25 ml χυμό λεμονιού
100 γρ ζάχαρη (ναι στη συνταγή, αλλά θα έδινα 25-50 γρ.)
1 φακ ζάχαρη βανίλιας
20 γρ μέλι (υγρό)
90 ml λάδι
270 γρ αλεύρι
0,75 γρ σόδα
Κράνμπερι; ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Εκτέλεση

– Χτυπάμε στο μπλέντερ την μπανάνα, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, το μέλι, το λάδι
– Ανακατεύουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα και προσθέτουμε στην υγρή μάζα
– Προσθέστε τα κράνμπερι και τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς (έχω ανάλατα καβουρδισμένα φιστίκια). Ανακατέψτε
– Φτιάξτε μπαλάκια σε μέγεθος καρύδι και βάλτε σε χαρτί ψησίματος
– Ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς για 20 λεπτά

Νόστιμα!!! 💞💞💞

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια κοτόπουλου με δυόσμο σε λευκό κρασί
Επόμενο άρθροΟι πίτες της γιαγιάς…μας τις φτιάχνει σε 10 λεπτά