Πτι-φουράκια με σοκολάτα

Υλικά:

200 γρ βούτυρο αγελάδας
160 γρ ζάχαρη άχνη
2 κάψουλες βανιλίνη
Λίγο αλάτι
2 αυγά
300 γρ αλεύρι γ.ο.χ
150 γρ κουβερτούρα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μιξερ το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την άχνη, τις βανίλιες και το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα ρευστό, μαλακό & λείο. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαριζ. Με την βοηθάει του κορνε δίνουμε σχήμα στα πτι-φουράκια μας. Ψήνουμε στους 180°C για 13 λεπτά. Αφού κρυώσουν καλά βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα ❤😋

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Βάσω Καμπούρογλου

Προηγούμενο άρθροΠοντιακά πιροσκί με τυρί και πισία με ζάχαρη
Επόμενο άρθροΠατάτες με λουκάνικα και αυγά … του Ακη