Τουρλού

Το λεγόμενο Τουρλού, που πήρε το όνομά του από την τουρκική γλώσσα, σημαίνει στην πραγματικότητα “όλα μαζί” και αναφέρεται σε μια ποικιλία υλικών που μπορεί να μην ταιριάζουν μεταξύ τους.
Υλικά

2 μελιτζάνες κομμένο σε χοντρές ροδελες
1 κολοκύθι μεγάλο
2 κρεμμύδια,
2-3 σκ.σκορδο,
4-5 πιπεριές.

Εκτέλεση

Προτηγάνισα σε ελαιόλαδο μελιτζάνες, κολοκύθι και πιπεριές (κομμένες σε λωρίδες.)
Σε άλλη κατσαρόλα τσιγαρισα τα κρεμμύδια και το σκόρδο . Πρόσθεσα ραντισμενη φρέσκια ντομάτα να πάρουν όλα μία βράση
και αφού απεσυρα από τη φωτιά μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Εβαλα το φαγητό σε ταψί και εψησα στους 170 περίπου 50 λεπτά, αέρα μέχρι που έμεινε με το λάδι του.

Καλή απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Ελινα Σκλαβου

Προηγούμενο άρθροCheesecake με βερίκοκο και ζαχαρωμένα κόκκινα κεράσια
Επόμενο άρθροΜπακλαβάς Σοκολάτα