Κέικ με σταγόνες Σοκολάτας

Υλικά

3 αυγά
200 γρ ζάχαρη
120 ml ηλιέλαιο
120 ml γάλα
250 γρ αλεύρι
40 g πικρό κακάο
16 g μπέικιν πάουντερ
125 g σταγόνες σοκολάτας Σταγόνες
ζάχαρη άχνη Ζάχαρη άχνη για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αρχίζουμε να τα δουλεύουμε όλα με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Οσο το δουλεύετε με το μιξερ, ρίξτε το λάδι αργά.
Ρίχνουμε και το γάλα σιγά σιγά.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι συνεχίζοντας πάντα να δουλεύουμε με το μίξερ.
Προσθέτουμε το πικρό κακάο και το σακουλάκι μπεικιν παουντερ και δουλεύουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ομοιογενής.
Ως τελευταίο υλικό προσθέτουμε τις Σταγόνες Σοκολάτας
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί ή φόρμα στρωμένη με χαρτι ψησίματος που έχει διαστάσεις 30cm επί 10cm. Ψήνετε σε προθερμασμένο στατικό φούρνο στους 170-180°C για 45 λεπτά

Κέικ με σταγόνες Σοκολάτας

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΑφράτα και αρωματικά κουλουράκια πορτοκαλιού νηστίσιμα και σιροπιαστά
Επόμενο άρθροΑλμυρά τυρολουκουμαδάκια