Συνέχεια….

Τοποθετούμε και το πέμπτο φύλλο το βουτυρώνουμε πολύ καλά και αδειάζουμε όλη την κρέμα τυριού επάνω σε αυτό και το απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού σκεπάζουμε τη γέμιση με όλα τα φύλλα που προεξέχουν βουτυρώνοντάς τα. Φυσικά στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα πέντε φύλλα έτσι όπως ακριβώς κάναμε και στην αρχή. Δεν ξεχνάμε να τα βουτυρώσουμε πολύ καλά.

Έτοιμη η Τυρόπιτα μας δεν την ψήνουμε κατευθείαν πρέπει να τη βάλουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα να παγώσει μετά τη μία ώρα αφού εχουν παγώσει τα φύλλα τα χαράζουμε σε κομμάτια που θέλουμε και βρέχουμε τα φύλλα με λίγο νερό και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σουσάμι

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου μία ώρα έτοιμη ψημένη γλυκιά Τυρόπιτα μας, με τα  τραγανιστά φύλλα της, έτσι όπως είναι ζεστή την πασπαλίζουμε με το μέλι σε όλη την επιφάνεια της

Αφού την πασπαλίσουμε πολύ καλά με όλο το μέλι την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και την κόβουμε σε κομμάτια

1
2
Προηγούμενο άρθροΚέικ με αμύγδαλο…Σπαρτιάτικη συνταγή
Επόμενο άρθροΚέικ μήλου με κρέμα – αέρινη ζύμη με πλούσιο άρωμα – ένα πραγματικό αριστούργημα