Γλυκάκι με γιαούρτι, ροδάκινο, και φύλλο κρούστας!

Υλικά

400 γρ φύλλο κρουστας
150 γρ λιωμένο βούτυρο
1 ροδάκινο

Για την κρέμα:
5 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη βανίλια
200 γρ ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φλούδα λεμονιού
500 γρ γιαούρτι
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Αλείφουμε έμα φύλλο με βούτυρο, τοποθετούμε τη δεύτερη, διπλώνουμε σαν ακορντεόν, τυλίγουμε σαν τριαντάφυλλο,
τοποθετούμε σε φόρμα (μπορεί να είναι και σε ταψί) και ούτω καθεξής μέχρι να τελειώσουν τα φύλα.

Αλείφουμε τα φύλα με το υπόλοιπο βουτυρο.Ψήνουμε στους 180°
Κόβουμε το ροδάκινο σε κύβους Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη βανίλια και τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, το γάλα, ανακατεύουμε, βγάζουμε το ταψί, περιχύνουμε με το μείγμα τα φύλλα, πασπαλίζουμε με τα κομμάτια ροδάκινου ,

επιστρέφουμε στο φούρνο μέχρι να γίνει.

Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!

Απόλαυσέ το!
Να είστε υγιείς 🍀 καλησπέρα σας!❤️

Анушка Кирова

Προηγούμενο άρθροΜους Σοκολάτας με καρύδια
Επόμενο άρθροΓαλακτομπούρεκο