Δείτε κι άλλες συνταγές: Φλογέρες με Μοτσαρέλα και Ντομάτα | Μελιτζάνες φούρνου με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, παρμεζάνα και τυρί μοτσαρέλα.

Φτηνή συνταγή, γρήγορη και νόστιμη, όλη η οικογένεια το λατρεύει

Απαραίτητα υλικά

8 κλωναράκια άνηθου ψιλοκομμένο
8 κλαδάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 ντομάτες κομμένες σε φέτες
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 φλιτζάνια γάλα
2 μπαγιάτικα ψωμιά κομμένα σε φέτες κανονικές (όχι πολυ λεπτές)
τριμμένο τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα αυγά , αλάτι και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε το γάλα και όλα τα μυρωδικά και ανακατεύουμε και το αφήνουμε στην άκρη
Βουτυρώνουμε ένα ταψί καλά και αρχίζουμε με πρώτη στρώση τις φέτες ψωμιού να καλυφθεί πλήρως η βάση να μην έχει κενά.
Από πάνω ποτίζουμε τις φέτες με 3-4 κουταλιές με κουτάλα από το μείγμα μας και από πάνω στρώνουμε τις φέτες ντομάτας και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Επαναλαμβάνουμε ξανά την ίδια σειρά για άλλη μία στρώση και τελειώνουμε με μπολικο τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά

Καλή Απόλαυση

Δείτε κι άλλες συνταγές: Φλογέρες με Μοτσαρέλα και Ντομάτα | Μελιτζάνες φούρνου με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, παρμεζάνα και τυρί μοτσαρέλα.

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

 

 

Προηγούμενο άρθροΣουτζουκάκια με μισό κοφτό μακαρονάκι
Επόμενο άρθροΤο γνήσιο κασερόψωμο Χατσαπούρι