Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Υλικά

4 φλιτζάνια νερό
1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
μία πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το νερό και το ηλιέλαιο σε μία κατσαρόλα και την βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις αρχίζει να βράζει ρίχνουμε τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι ,το αλάτι και ανακατεύουμε συνεχώς.
Μόλις αρχίζει να πήζει ρίχνουμε την καρύδα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5 λεπτά.Αφαιρούμε απ τη φωτιά και έτσι όπως είναι ζεστό το ρίχνουμε στη φόρμα. Αφήνουμε να σταθεί για μισή ώρα και μετά το αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.Πασπαλίζουμε με λίγο ινδοκάρυδο η με φιλέ αμυγδάλου και απολαμβάνουμε!!!!

Καλή επιτυχία!!!

H Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΜαλακά και νόστιμα ψωμάκια με μυζήθρα….ή με οποιαδήποτε γέμιση.
Επόμενο άρθροΜεθυσμένα σιροπιασμένα με λουκούμι!!!