Χαλβας με καρύδα σοκολατα σιμιγδάλι και χωρις λάδι

Υλικά

1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
1,5 ποτήρι ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 βανίλια
100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη

Εκτέλεση

Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για δύο λεπτά και κατόπιν ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το ινδοκάρυδο και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει ο χαλβάς. Ρίχνουμε την μισή ποσότητα σε φόρμα του κέικ και στην υπόλοιπη ρίχνουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Αδειάζουμε το σοκολατένιο μείγμα στην φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως πριν ξεφορμαρουμε.

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή ειναι της κας Jenny Loufa

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Σοκολατίνα
Επόμενο άρθροΛαχανοκεφτέδες….είναι τραγανοί και πετανόστιμοι