Χοιρινό Μπύρας

Το κρέας είναι απλά απίστευτα νόστιμο: μαλακό, ζουμερό και ορεκτικό. 😋👍

✅Προϊόντα:

χοιρινό 1 κιλό.
Κρεμμύδια 2 .
αλάτι
πιπέρι
φυτικό λάδι 4-5 κ.σ.
μουστάρδα 3 κουτ
γλυκιά πάπρικα
καπνιστή πάπρικα
μαύρη μπύρα 200 ml.

✅ Διαδικασία μαγειρέματος:

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια, αλείφουμε με αλάτι, βούτυρο, μπαχαρικά, μουστάρδα. Προσθέστε μπαχαρικά ανάλογα με το γούστο σας. Αφήστε για μια ώρα ή όλη τη νύχτα.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες.
Βάζουμε το κρέας σε μια φόρμα, τοποθετούμε τα κομμάτια του κρεμμυδιού ανάμεσα στο κρέας.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φέτες ντομάτας και μανιτάρια στο κρεμμύδι και να γεμίσετε το κρέας με μπύρα.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα και 20 λεπτά.

Καλή όρεξη!🎄🍷

Η Συνταγή είναι της κας Gulya Gladkih από το telegram

Προηγούμενο άρθροΠιτούλες τραγανές
Επόμενο άρθροΚαροτόπιτα