Υλικά για το κέικ   

                                             
4 αυγά-
1 βανίλια-
1 μπέικιν-
300 γρ καλαμποκέλαιο
400 γρ ζάχαρη-
450 γρ αλεύρι-
340 γρ γάλα
Υλικά για το σιρόπι
300 γρ κουβερτούρα-
330 γρ ζάχαρη-
350 γρ νερό
2 κ.σ βούτυρο-
ινδοκάρυδο για πασπάλισμα      

 Οδηγίες                         
 Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί,προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
 Βουτυρώνουμε το ταψί της κουζίνας,η βάζουμε λαδόκολλα να βγει πιο εύκολα.

 

 Ψήνουμε γύρω στα 45-50 λεπτά,ανάλογα τον φούρνο μας πάντα και ελέγχουμε.

Αφήνουμε το γλυκό  να κρυώσει, και ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά,και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Κόβουμε σε τετράγωνα το γλυκό,το βουτάμε στο χλιαρό σιρόπι και μετά στο ινδοκάρυδο.
Τα αφήνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα,να κρυώσουν και τα τυλίγουμε σε μεμβράνη.      

 ΠΗΓΗ: elpidaslittlecorner.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά Πιτάκια με Σπανάκι και Φέτα “Gozleme”
Επόμενο άρθροΡύζι με πλούσια σάλτσα κιμά και μανιτάρια