Cheesecake με Kinder σοκολάτα

Υλικά

250 γρ.μπισκότα digestive θρυμματισμένα
100 γρ.βούτυρο ανάλατο λιωμένο

Για τη γέμιση

500 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ.σοκολάτα Kinder λιωμένη και ελαφρώς κρυωμένη
100 γρ. ζάχαρη άχνη

Για την επικάλυψη

200 γρ.σοκολάτα Kinder
100 ml κρέμα γάλακτος
9 κομμάτια Kinder Bueno (προαιρετικά )

Εκτέλεση

Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα αλέθουμε να γίνουν σκόνη.
Τ αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού να βραχεί όλο το μπισκότο.Το βάζουμε σε μία φόρμα 20 × 20 και μ ένα κουτάλι το πατάμε πάρα πολύ καλά και το στρώνουμε ομοιόμορφα.
Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα. Βάζουμε τα 150 γραμμάρια σοκολάτας Kinder σε ένα μπολάκι και την λιώνουμε στο φουρνάκι μικροκυμάτων σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Την αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και προσθέτουμε και τη λιωμένη σοκολάτα.Χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά ώστε ναχουμε μια αφράτη κρέμα.Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και την στρώνουμε ομοιόμορφα.
Σ ένα μπολ βάζουμε τα 200 γραμμάρια της σοκολάτας, την κρέμα γάλακτος και τα λιώνουμε στο φουρνάκι μικροκυμάτων για ένα λεπτό σε χαμηλή θερμοκρασία.
Την απλώνουμε πάνω από την κρέμα να πάει παντού.
Διακοσμούμε με τα κομματάκια από το Kinder Bueno!!!!
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι να σφίξει.

Καλή σας απόλαυση!!!!

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΠαναρισμένες Μελιτζάνες με καπνιστό μετσοβόνε
Επόμενο άρθροΤηγανιά Άρνιου με Χούμους