Kολοκυθάκια γεμιστά με λαχανικά στο φούρνο.

Υλικά

3 κολοκυθάκια στη μέση
2 κρεμμύδια
3 κόκκινες
3 πράσινες πιπεριές,
3 καρότα
αλατοπίπερο
1 ματσακι μαϊντανό ψιλοκομμένο
200 γρ παρμεζάνα

Εκτέλεση

Έκοψα τα κολοκυθάκια στη μέση, τα σκάλισα σαν καραβάκια, τα άλειψα παντού με λάδι και τα έψησα στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σε αυτό το διάστημα σοταρισα τα κρεμμύδια. Πρόσθεσα σε λεπτές φέτες κόκκινες και πράσινες πιπεριές, καρότα και το εσωτερικό των κολοκυθιών.
Πρόσθεσα αλατοπίπερο και μαϊντανό ψιλοκομμένο. Μαγειρεύω μέχρι να μαλακώσουν λίγο και να βγάλω το νερό (προτιμώ να είναι ελαφρώς τραγανά). Γέμισα τα κολοκυθάκια, απλώσα επάνω με τη σάλτσα και πασπαλίστηκα με παρμεζάνα.


Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Φάγαμε με χαρά 😋Καλημέρα σε όλους!

Προηγούμενο άρθροΤα τυρόψωμα της Γιαγιας μου
Επόμενο άρθροΔίχρωμο εύκολο Κεκάκι για το απόγευμα