Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το “Κέικ στο ταψί” και ενθουσιάστηκα! Η απλότητα στην παρασκευή του, σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση και την αφράτη υφή του, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.

Υλικά:

1 βιτάμ
2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
5 αυγά
2 βανίλιες
Χυμό και ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι
Ένα γιαουρτάκι στραγγιστό (200 γρ.)
Και ένα φαρινάπ

Εκτέλεση:

Χτύπησα το βιτάμ με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει,πρόσθεσα τα αυγά,τις βανίλιες,το χυμό και το ξύσμα,το γιαουρτάκι και τέλος το φαρινάπ.
Βουτύρωσα ένα ταψί 35×30 cm.
Έψησα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 50 λεπτά περίπου.

Καλή επιτυχία!!!😍😍😍

Συνοψίζοντας:

  • Γεύση: Πλούσια και γευστική, με αφράτη υφή.
  • Ευκολία: Απλή και γρήγορη παρασκευή.
  • Ευελιξία: Ιδανικό σκέτο ή με διάφορες επικαλύψεις.
  • Μέγεθος: Ιδανικό για να μοιραστείτε με παρέα.

Σίγουρα θα σας κερδίσει!

Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη

Προηγούμενο άρθροΤούρτα μελιού με δαμάσκηνα
Επόμενο άρθροΑφράτο ρεβανί με κρέμα λεμόνι🍋 που απογειώνει τις αισθήσεις!!!😋😋