Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το “Κέικ στο ταψί” και ενθουσιάστηκα! Η απλότητα στην παρασκευή του, σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση και την αφράτη υφή του, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση.
Υλικά:
1 βιτάμ
2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
5 αυγά
2 βανίλιες
Χυμό και ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι
Ένα γιαουρτάκι στραγγιστό (200 γρ.)
Και ένα φαρινάπ
Εκτέλεση:
Χτύπησα το βιτάμ με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει,πρόσθεσα τα αυγά,τις βανίλιες,το χυμό και το ξύσμα,το γιαουρτάκι και τέλος το φαρινάπ.
Βουτύρωσα ένα ταψί 35×30 cm.
Έψησα στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 50 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!!!😍😍😍
Συνοψίζοντας:
- Γεύση: Πλούσια και γευστική, με αφράτη υφή.
- Ευκολία: Απλή και γρήγορη παρασκευή.
- Ευελιξία: Ιδανικό σκέτο ή με διάφορες επικαλύψεις.
- Μέγεθος: Ιδανικό για να μοιραστείτε με παρέα.
Σίγουρα θα σας κερδίσει!
Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη