Η κρέμα, απαλή και βελούδινη, αγκαλιάζει τα ζουμερά ροδάκινα από την κομπόστα, ενώ το ζελέ φράουλας προσθέτει μια γλυκιά και ξινή γεύση. Η αρμονία των γεύσεων και υφών δημιουργεί ένα γλυκό που είναι ακαταμάχητο!
Υλικά
Μισό πακέτο σαβουάρ -100γρ.
1 κομπόστο ροδάκινο
2 φακελάκια τζέλλυ-ζελέ φράουλα
4.1/2 ποτ. νερό
2 κσ. σιμιγδάλι
Για την κρέμα
7 ποτ.γάλα
7 κσ. Custard powder-κάστες πάουντερ
7 κσ. ζάχαρη
1 βανίλια
Γαρνίρισμα
300 -350ml κρέμα γάλακτος 35% Την χτυπάμε να γίνει σαντιγί ή (1 Dream Topping το χτυπάμε με 1ποτ.γάλα)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα σαβουάρ σε μικρά κομματάκια και το κομπόστο (αν θελούμε αφήνουμε ένα για γαρνίρισμα)
Έχουμε έτοιμο το τζελλυ-ζελέ που διαλύσαμε μέσα και το σιμιγδάλι το βάζουμε στο payrex
Στο ψυγείο να πήξει.
Κάνουμε την κρέμα την απλώνουμε πάνω από το τζελλυ-ζελέ βαζουμε μεμβράνη να μην κάνει πετσούλα και μετά την βάζουμε στο ψυγείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια προς αργή ταχύτητα στο μίξερ.Όταν αρχίσει η σαντιγί να αποκτά σφιχτή υφή σταματάμε την λειτουργία του μίξερ.Προαιρετικά βάζουμε πάνω στην κρέμα κομπόστο ροδάκινο και γλυκό κουταλιού.
Καλή επιτυχία!!!
Η Συνταγή είναι της Despo Ermogenous