Υλικά
1/2 κουτάκι βούτυρο Φλώρα
2 αυγά
3/4 της κούπας μαύρη ζάχαρη
1 βανίλια
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
σταγόνες σοκολάτας
ξύσμα πορτοκαλιού
3 κούπες αλεύρι (μισό για όλες τις χρήσεις και μισό που φουσκώνει μόνο του)
Eκτέλεση
Aνακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά χτυπημένα τη βανίλια το μπέικιν Το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλεύρι
και ανακατεύουμε να έχουμε μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Rίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε να πάνε παντού
Sχηματίζουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος
Ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά στους 180 βαθμούς
Καλή Επιτυχία