Χοτ ντογκ με μπέικον

Συστατικά

2 ψωμιά για χοτ ντογκ
2 λουκάνικα Βιέννης (ή της προτίμησής σας)
4 λωρίδες μπέικον
Μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο
Βούτυρο

Διαδικασία

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να καρυκεύσουμε το μπέικον μας με σκόρδο, κρεμμύδι και πιπέρι, μόλις γίνει αυτό συνεχίζουμε το τηγάνισμα μέχρι να ροδίσουν, σε αυτό το ίδιο λάδι τηγανίζουμε τα λουκάνικα, θα πάρουν μια γεύση πάρα πολύ ωραία σαν σπιτικών συνταγών. Αν τα λουκάνικα είναι χωριάτικα δεν πρέπει να τα αφήσετε να σκάσουν, μόλις είναι έτοιμα βάζετε βούτυρο στο ψωμί και το λουκάνικο μετά, πάνω στο μπέικον και για να τελειώσετε τη μουστάρδα ή τη σάλτσα του επιλογή, που σου αρέσει

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό Κιμά σε Φόρμα
Επόμενο άρθροΠικάντικο Κοτόπουλο με τηγανιτές πατάτες στο φούρνο…Νοστιμότατο