Συστατικά:

500 γρ σφολιάτα
5 βραστά αυγά
150 g ψιλοκομμένο ζαμπόν
3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
Λίγο αλάτι
σουσάμι
1 αυγό για επαλλειψη

Παρασκευή:

Ανοιξτε λίγο με τον πλάστη τη μισή σφολιάτα σε πάχος περίπου 3 χιλιοστών. Με ένα ποτήρι βγάζουμε κύκλους με διάμετρο 7 cm.
Απλώνουμε την άλλη μισή σφολιάτα. Σχεδιάστε κύκλους με ένα ποτήρι με διάμετρο 8 cm.
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το ζαμπόν. Προσθέστε αλάτι για γεύση. Στον μικρό κύκλο βάζουμε λίγη γέμιση και μισό βραστό αυγό.
Καλύπτουε με τον μεγαλύτερο κύκλο και κλείνουμε με ένα πιρούνι. Κόβουμε διακοσμητικές λωρίδες από την υπόλοιπη ζύμη.

Τοποθετούμε τα “ντολμαδάια” σε ένα ταψί σε χαρτί ψησίματος και τα αλείφουμε με χτυπημένο αυγό.
Διακοσμούμε με λωρίδες ζύμης και τις αλείφουμε. Τέλος πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
και ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά.

Καλή Απόλαυση