Muffins σοκολάτας με Nutella και υγρά στο μέσο

Υλικά:

100 γρ ζάχαρη
2 αυγα
100 ml γάλα
100 γρ βούτυρο
150 γρ αλεύρι
30 g σκόνη κακάο
7 γρ μπέικιν πάουντερ
100 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
Nutella

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα και το λιωμένο βούτυρο.
Σε ξεχωριστό μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και προσθέτουμε στα υγρά υλικά.
Κόβουμε τη μαύρη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια χωρίζοντας το 1/4 για την κορυφή και ανακατεύουμε την υπόλοιπη με το μείγμα. Στις φόρμες για μάφινς βάζετε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, 1/2 κουταλάκι του γλυκού Nutella και συμπληρώνετε ξανά με το μείγμα. Από πάνω βάζουμε τα κομμάτια σοκολάτας που έχουμε αφήσει στην άκρη.
Ψήνουμε στα 170 γρ με αέρα για 20 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚαλαθάκια με κιμά και τσουκνίδες σπανάκι στο φούρνο.
Επόμενο άρθροΟχι ΑΥΓΑ Οχι ΒΟΥΤΥΡA…Σαλάμι Σοκολάτας Μπισκότου