Παστάκια με καρύδα και μέλι

Υλικά

250 γρ ταχίνι καρύδας (κρέμα καρύδας)
250 γρ τριμμένη καρύδας
150 γρ μέλι
2 70% μαύρη σοκολάτα κουβερτουρα
3 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

Παρασκευή

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα καρύδας και το μέλι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε τα τρίμματα καρύδας και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας.
Σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος μοιράζουμε το μείγμα με το χέρι, σε μια στρώση πάχους περίπου 0,5 εκ.

Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη για μια ώρα.
Βγάζουμε το μείγμα καρύδας από την κατάψυξη και σε μια σανίδα, κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Σπάστε τη σοκολάτα σε κομμάτια, βάλτε τη σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο μπολ με λάδι καρύδας και λιώστε σε ένα μπεν μαρι.
Βουτήξτε κάθε κομμάτι στη σοκολάτα και επιστρέψτε το στο δίσκο χαρτιού. Θα χρειαστούμε άλλο δίσκο 😉
Το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα να σφίξουν τα γλυκά.

Φυλάσσεται στο ψυγείο.