Υλικά

5 αυγά
8 φέτες ζαμπόν
4 αγγουράκια τουρσί μικρά
1 πράσο
1 κονσέρβα καλαμπόκι μεσαία
200 γρ.τυρί Gouda τρμμένο

Σως
4 κ.σ μαγιονέζα
4 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Βράζουμε τ αυγά και αφήνουμε να κρυώσουν.Καθαρίζουμε το πράσο και το κόβουμε ροδέλες.Το βάζουμε σε σουρωτήρι και ρίχνουμε μισό λίτρο ζεστό νερό.Το αφήνουμε να κρυώσει.

Σ ένα μεγάλο μπωλ ρίχνουμε τα 4 αυγά κομμένα μικρά κομματάκια,το ζαμπόν και το αγγουράκι κομμένα και αυτά μικρά κομματάκια και το καλαμπόκι.
Ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το τυρί και το πράσο.Ανακατεύουμε.

Δείτε Επίσης: Νηστίσιμα γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι…

Χτυπάμε σ ένα μπολάκι την μαγιονέζα με το γιαούρτι και περιχύνουμε τη σαλάτα.Ανακατεύουμε και στρώνουμε την επιφάνεια.
Κόβουμε στα 4 το άλλο αυγό και το βάζουμε στο κέντρο.
Την βάζουμε στο ψυγείο καλύπτωντας την επιφάνεια με διάφανη μεμβράνη.

Καλή σας επιτυχία!!!!

Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Η εύκολη Κοτοσαλάτα 

Κοτοσαλάτα

Υλικά

250γρ βρασμένο φιλέτο κοτόπουλο
230γρ καλαμπόκι
160γρ καρύδια ψιλοκομμένα
370γρ γιαούρτι στραγγιστό
345γρ μαγιονέζα
μισό κ.γλ. αλάτι
μισο κ.γλ. πιπέρι
1 κ.σ. άνηθο

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια
Προσθέτουμε το γιαούρτι.
Προσθέτουμε την μαγιονέζα.
Αλάτι, πιπέρι, άνηθο
και ανακατεύουμε πολύ καλά την φορμάρουμε και την σερβίρουμε

Δείτε Επίσης: Κοτοσαλάτα με Πέστο…το αστέρι του τραπεζιού | Δροσερή και εύκολη Κοτοσαλάτα

Καλή Απόλαυση

Δείτε το Βίντεο της Συνταγής Εδώ

Προηγούμενο άρθροΤαλιατέλες με σάλτσα ντομάτας μανιτάρια και λουκάνικο
Επόμενο άρθροΓλυκό του κουταλιού κολοκύθα