Το πιο εύκολο γλυκάκι Μπράουνις!

Υλικά

2 αυγα
100 γρ. κουβερτούρα 90% κακάο
100 γρ. βούτυρο
1/2 αμπούλα βανίλιας

Εκτέλεση

Ξεχωρίζω τους κρόκους από τα ασπράδια και τα χτυπάω και τα δύο.
Προσθέτω βανίλια στους κρόκους και όλα πάνε μαζι στα χτυπημένα ασπράδια.
Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρι και προσθέτουμε στα ασπράδια.
Αδειάζω το μείγμα σε τρεις φόρμες σιλικόνης για μάφινς και ψήνω στους 180°C για 8 λεπτά.
Στο μείγμα μπορεί να προστεθεί ζάχαρη ή ερυθρόλη ή στεβιόλη!

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ:Христо Христов

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Μιλφέιγ σκέτος αφρός‼️
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα στο τηγάνι…είναι η πιο γρήγορη νόστιμη και τραγανή πίτα