Διαφήμιση

Υλικά

Παντεσπάνι
6 αυγα
1φλ.τσαγιου ζάχαρη(περίπου)
1,5φλ.τσαγιού αλεύρι
1μπεϊκιν
1κ.γ κανέλα
1κ.γ γαρύφαλλο
Σιρόπι
3φλ.νερό
2φλ.ζάχαρη
2-3 σταγόνες λεμόνι
Κρέμα
1 ζαχαρούχο
7 κ.σ κάστερ πάουντερ
3 κουτιά(απο το ζαχαρούχο) νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπαμε,ολα τα υλικα για το παντεσπάνι κ ψήνουμε,στους 170,για μισή ωρα περίπου(αναλογα το φουρνο).
Αφήνουμε,να κρυωσει κ ριχνουμε ,ζεστό το σιρόπι.
Όταν κρυώσει,ετοιμαζουμε την κρέμα,σε μετρια φωτια,χρησιμοποιώντας,μισό κουτί νερό,απο τα 3,για να αραιωσουμε,το καστερ.
Μπορούμε,αν θέλουμε,να βάλουμε,επανω στην κρεμα ξηρούς καρπούς,εγω προτιμω καρυδια!

Καλή επιτυχία!!

Eirini GrigoriouΟι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση