Από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψα τα παστά λεμόνια προσπαθώ να φτιάξω διάφορες μαρινάδες για τα κρεατικά μου. Ελπίζω να σας αρέσουν
Υλικά
2/4 παστού λεμονιού την φλούδα ψιλοκομμένη
1 κγ κάπαρη
1 κσ μουστάρδα
1 κγ σκόρδο σκόνη
1/3 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
3 κσ άλμη από τα παστά λεμόνια
πιπέρι
Όταν βάλετε 3 η’4 κσ άλμη δεν θα βάλετε καθόλου αλάτι στο κρέας.
Εκτέλεση
Η Ποσότητα είναι για 4-5 μπριζόλες λαιμού.
Βάζουμε όλα τα υλικά της Μαρινάδας στο μουλτι και τα κάνουμε μια κρέμα.
Περιχύνουμε το μείγμα στις μπριζόλες.
Αφήνουμε στο ψυγείο από 3 ώρες μέχρι και όλη την νύχτα.
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τις μπριζόλες και όλο το υλικό από το μείγμα.
Ψήνουμε στους 180 -190 μόλις ροδίσουν από την μια πλευρά τις γυρίζουμε και τις ψήνουμε και από την άλλη.
καλή επιτυχία
Πως φτιάχνω παστά λεμόνια