Υλικα:

2 κεσεδακια (των 200 γρ .το καθενα)γιαουρτι στραγγιστο.
1 κεσεδ.σπορελαιο
2 κεσεδ.ζαχαρη
3 αυγα +1 αυγο για επαλειψη
3 βανιλιες
Ξυσμα απο 2 πορτοκαλια
2 κ.γ.γεματα μπεικιν
Αλευρι γ.ο.χ.περιπου 1 κιλο

Εκτέλεση

Ανακατευουμε με το συρμα ολα τα υλικα καλα και τελος προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν και ζυμωνουμε.Χωριζουμε τη ζυμη σε δυο κομματια και στο ενα ριχνω 2κ.σ.γεματες κακαο και ζυμωνουμε.Αφηνουμε για μιση ωρα να ξεκουραστει και πλαθουμε σε σχεδια τα τοποθετουμε στο ταψι με λαδοκολλα κανουμε επαλειψη με το αυγο και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αντιστασεις μεχρι να ροδισουν.

Η Συνταγή είναι της κας Μαρια Μιχου