Χοιρινή τηγανιά με κρεμμύδια

Υλικά

χοιρινό – 700 γραμμάρια
κρεμμύδι – 3 κεφάλια
πάπρικα
πιπέρι
λάδι – 3 – 4 κουταλιές της σούπας.
σάλτσα σόγιας – 1 κουταλιά της σούπας.
λευκό κρασί – 100 ml
σκόρδο – 3 – 4 σκελίδες

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι αλλά και το χοιρινό.
Πασπαλίζουμε το κρέας με τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά, αφήνοντας στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
Βάζουμε το λάδι σε ένα μπολ, περιμένουμε να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το κρέας.
Ανακατεύουμε περιοδικά και κλείνουμε με το καπάκι το τηγάνι, αλλά πριν από αυτό ρίχνουμε το κρασί.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 15-20 λεπτά.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψιλοκομμένο σκόρδο και καλύψτε ξανά με το καπάκι.
Αφήνουμε την τηγανιά σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ακόμα.

Σερβίρετε όσο είναι ζεστό.

Προηγούμενο άρθροΚασερόπιτα τσαλακωτή
Επόμενο άρθροΚεφτέδες με Πατατες φούρνου