Υλικά:
Πατάτες, κομμένες σε κύβους
Πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
Λουκάνικα, κομμένα σε κομμάτια
Πάπρικα
Ρίγανη
Δενδρολίβανο
Σκόρδο, ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φρέσκια φασκόμηλο, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ανάβω το φούρνο στους 200°C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατευω τις πατάτες, τις πιπεριές, τα λουκάνικα, το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη, το δενδρολίβανο,
το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήστε για 40-50 λεπτά, ή μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν
Τα λουκάνικα τα βάζουμε προς το τέλος περίπου 15 με 20 λεπτά πριν βγάλουμε τις πατάτες από τον φούρνο.
Πασπαλίστε με φρέσκια φασκόμηλο πριν σερβίρετε.