Αυτή η συνταγή για μπισκοτογλυκό πυραμίδα είναι ιδανική για ένα γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Υλικά:

2,5 πακέτα μπισκότα Petit Beurre
500 γραμμάρια βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
1/2 βάζο πραλίνα
1/2 φλιτζάνι γάλα (για να βουτήξετε τα μπισκότα)
200 γραμμάρια κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Χτυπήστε το βιτάμ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Χωρίστε το μείγμα σε τρία ίσα μέρη.
Σε ένα από τα μέρη, προσθέστε την πραλίνα και ανακατέψτε καλά.
Σε ένα αντικολλητικο χαρτι στρώστε 3 μπισκότα Petit Beurre στη σειρά και απο κάτω άλλες 2 σειρες χ 3 μπισκοτα
Βάζω την μια κρέμα ξανά μπισκότα απλώνω την σοκολατένια κρέμα ξανά μπισκότα απλώνω την τελευταία κρέμα και κλείνω σε πυραμίδα.
Τυλιγω κ βάζω στην κατάψυξη για 1-2 ώρες, μέχρι να παγώσει.
Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
Περιχύστε το μπισκοτογλυκό με τη λιωμένη κουβερτούρα και αφήστε την να σταθεροποιηθεί.
Απολαύστε το δροσερό και γευστικό μπισκοτογλυκό σας!

Η Συνταγή είναι της κας Vaso Gravani

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα κουσκούς ένα ελαφρύ γεύμα για το καλοκαίρι!
Επόμενο άρθροΣφολιατίνια με τυρί κρέμα