Διαφήμιση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
5 μπουτάκια κοτόπουλου
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ξύσμα 1 πορτοκαλιού
3 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
άλατι
πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Αραιώστε τη μουστάρδα και το μέλι σε ένα φλιτζάνι νερό και αφήστε το στην άκρη.

2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία.

3. Βάλτε τα μπουτάκια κοτόπουλου και σοτάρετε και τις δύο πλευρές καλά.

4. Αφαιρέστε το κοτόπουλο από το τηγάνι και αφήστε το στην άκρη.

5. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια στο τηγάνι.

6. Σοτάρετε τα κρεμμύδια έως ότου γίνουν καφέ και ανακατεύεται συνεχώς.

7. Προσθέστε ξανά το κοτόπουλο και μετά το ξύσμα πορτοκαλιού.

8. Μειώστε τη θερμότητα στη μέση.

9. Προσθέστε την αραιωμένη μουστάρδα και το μέλι.

10. Ακολουθήστε με το αλάτι και το πιπέρι.

11. Προσθέστε νερό για να καλύψει σχεδόν τα πόδια κοτόπουλου.

12. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου μία ώρα.

13. Ελέγξτε το φαγητό για νερό κάθε τόσο.

Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ζυμαρικά ή ρύζι είναι πεντανόστιμο

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση