Υλικά:
200 γρ. prosciutto crudo (προσούτο)
500 γρ. κοτόπουλο στήθος
200 γρ. τυρί gouda (γκούντα)
αλάτι
πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτές φέτες και τα χτυπάμε με ένα σφυρί κρέατος, αλατοπιπερώνοντάς τα στη συνέχεια κι από τις δύο πλευρές.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι τυρί και τυλίξτε το ρολό με το τυρί μέσα.
Τυλίγουμε το ρολό με μια λωρίδα μπέικον και το καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.