Διαφήμιση

Τα αμαρτωλά γεμιστά μπισκότα! (Recipe in English)

Συστατικά

Μπισκότο αμυγδάλου
6 ασπράδια αυγών
300 γρ. Ζάχαρη
450 γρ. Αμύγδαλα
Κίτρινη κρέμα
6 κρόκους αυγών
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. Ζάχαρη
3 κουταλιές κορν φαλουρ
3 κουταλιές ζάχαρη βανίλια
200γρ βούτυρο
Διακόσμηση
100 γρ σοκολάτας

Εκτέλεση

Κέικ αμυγδάλου
1. Χτυπήστε ελαφρά το ασπράδι των αυγών.
2. Προσθέστε σιγά σιγά ζάχαρη και χτυπήστε ελαφρά μέχρι μια παχιά μερένγκα
3. Αλέστε τα αμύγδαλα και προσθέστε προσεκτικά στη μαρέγκα
4. Χρησιμοποιήστε μια σακούλα σωληνώσεων και κάντε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με φύλλο ψησίματος.
Αυτό το μείγμα θα φτιάξει 52 στρογγυλά μπισκότα (26 διπλά)
5. Ψήστε στους 180C για 15 λεπτά
6. Αφήστε να κρυώσουν εντελώς τα μπισκότα
Κίτρινη κρέμα
1. Ζεσταίνετε(σε σημείο βρασμού) τους κρόκους αυγού, τη κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το κορνφλαουρ
2. Χτυπήστε ελαφρά συνεχώς έως ότου η κρέμα πήξει
3. Βγάλτε από τη φωτιά και προσθέστε την βανίλια σε σκόνη και το βούτυρο
4. Χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα
5. Ψύξτε όλη τη νύχτα στο ψυγείο
Γεμίστε μια σακούλα με την κίτρινη κρέμα και προσθέστε σε ένα μπισκότο και καλύψτε με ένα δεύτερο cookie. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και συνεχίστε μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλα τα μπισκότα. Λιώστε τη σοκολάτα και ραντίστε τα μπισκότα.
Όταν στεγνώσει η σοκολάτα, βάλτε τα σε αεροστεγές κουτί και διατηρήστε τον στον καταψύκτη ..
Βγάλτε τα 1 ώρα πριν φάτε.

Διαφήμιση

Απολαύστε τα αμαρτωλά νόστιμα μπισκότα!

ΠΗΓΗ: Christina Lervik Greek Recipe Exchange Group

Sinful delicious cookies!

Ingredients

Almond cakes
6 egg whites
300 gr sugar
450 gr almonds

Yellow cream
6 egg yolks
250ml fresh cream
150 gr sugar
3 tablespoons cornflour
3 tablespoons vanilla sugar
200gr butter
Decor
100 gr chocolate

Instructions

Almond cakes
1. Whisk the egg whites stiff.
2. Add sugar little by little and whisk until a thick merengue
3. Grind the almonds fine and add carefully to the merengue
4. Use a pipingbag and make rounds on a baking plate with baking sheet. This mix will make 52 round cakes (26 double)
5. Bake at 180C for 15 minutes
6. Cool the cakes completely

Yellow cream
1. Heat up egg yolks, fresh cream, sugar and corn flour
2. Whisk all the time until the cream thickens
3. Take off heat and add vanilla powder and butter
4. Whisk until a smooth cream
5. Cool over night in fridge

Fill a pipingbag with yellow cream and add to one cookie and cover with a second cookie. Place on a baking sheet and continue until you have used all the cookies.
Melt the chocolate over a water bath and drizzle over the cookies.
When the chocolate is dried add to airtight box and keep in freezer.. Take out 1 hour before eating.

Enjoy the sinful delicious cookies!

Credit to: Christina Lervik

Διαφήμιση

 

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση