Το φαγητό που σε 5 ΛΕΠΤΑ είναι στο φούρνο
Δείτε επίσης: Το ετοίμασα σε 10 λεπτά και το έβαλα στο φούρνο. Όλοι λάτρεψαν αυτό το |πρωινό | Γεμιστά δαχτυλίδια μελιτζάνας από το Νησί…σε 10 λεπτά
Υλικά
300 γραμμάρια ζυμαρικών
300 γρ πατάτας
3-4 ντομάτες πομοντορο
800 ml κύβο ζωμού λαχανικών
200 γρ τυριού motzarela
50 γρ τριμμένου τυριού parmezana-κεφαλογραβιέρα (προαιρετικό)
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
βασιλικός, ρίγανη
λάδι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς
Κόβουμε τις πατάτες , ντομάτες σε κομμάτια και τις ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε στο μπολ. Λιώνουμε 2 σκελίδες σκόρδου μέσα στο μπολ.
Ζεσταίνουμε τα 800ml ζωμό
Ψιλοκόβουμε το βασιλικό μέσα στο μπολ.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο μπολ.
Τα Ραντίζουμε καλά με λάδι όλα μαζι και ρίχνουμε την ρίγανη.
Ανακατεύουμε με μια κουτάλα όλα μαζί και τ βάζουμε σε ένα πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και τελος το ζωμό
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς 40 λεπτά.
Εν τω μεταξύ κόβουμε την μοτσαρελα σε κομμάτια και 10 λεπτα πριν είναι έτοιμο βγάζουμε το πυρεξ και απλώνουμε την μοτσαρελα και ξαναβάζουμε στο φούρνο.
Δείτε επίσης: Το ετοίμασα σε 10 λεπτά και το έβαλα στο φούρνο. Όλοι λάτρεψαν αυτό το |πρωινό | Γεμιστά δαχτυλίδια μελιτζάνας από το Νησί…σε 10 λεπτά
Καλή Ορεξη