Τυρόψωμο σε 10 λεπτά

Δείτε επίσης: Η Τυρόπιτα όταν δεν έχετε τίποτα για φαγητό | Κολοκυθοτυρόπιτα από το Γαρδίκι Ομιλαίων

Συστατικά 

2 αυγα
2 φλιτζάνια γιαούρτι (σε περίπτωση σκούρου 1 ποτήρι γάλα με αραιωτικό.)
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
2,5 -3 φλιτζάνια αλεύρι (300 γραμμάρια)
2 συσκευασίες μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για την γέμιση
300 γρ τριμμένη φέτα
Τυρί κίτρινο,Φέτα – μαϊντανός ή οτιδήποτε άλλο θέλετε (ανακατεμένα)
σουσάμι

Εκτέλεση

Σε ένα μπόλ ρίχνουμε τα αυγά,το λάδι,γιαούρτι,ζάχαρη, αλάτι και ανακατευουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Κοσκινίζουμε μέσα στο μείγμα το μισό αλεύρι, το μπεικιν παουντερ και ανακατεύουμε με το σύρμα και στην συνέχεια ρίχνουμε και το υπόλοιπο μισό και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε μια κολλώδη ζύμη.
Στρώνουμε σε ένα ταψάκι την μισή ζύμη και απο πάνω ρίχνουμε την γέμιση.
Στην συνέχεια σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη και πασπαλίζουμε με σουσάμι μπόλικο
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς (αντιστασεις) για μισή ώρα περίπου

Δείτε επίσης: Η Τυρόπιτα όταν δεν έχετε τίποτα για φαγητό | Κολοκυθοτυρόπιτα από το Γαρδίκι Ομιλαίων

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθάκια στην κατσαρόλα με φρέσκια ντομάτα!
Επόμενο άρθροΤο Ελληνικό Στιφάδο