Υπέροχα Βουτήματα

Δείτε Επίσης: Κουλουράκια Πορτοκαλιού…για το καφέ σας | Γλυκάκι με ζύμη κουλουριού σε άχνη ζάχαρης

Συνταγή

250 γραμ βούτυρο φλορα
1 φλυτζανα ζάχαρι
1 αυγο
2 βανιλιες
250 γραμ αλεύρι γοχ

Εκτέλεση

Χτυπάω το βουτυρο με την ζάχαρη και το αυγο πολύ καλά και την βανίλια
Προσθέτω το αλεύρι ανακατεύω με κουτάλα το μίγμα να είναι μαλακό και το βάζω σε σακουλάκι με κορνέ και το βάζω σε λαδόκολλα στο ταψί με ένα κερασάκι προαιρετικα

Το ψήνω στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά
Είναι λίγο μαλακά μόλις βγουν από το φούρνο αλλά μόλις κρυώσουν γίνονται τραγανά

Δείτε Επίσης: Κουλουράκια Πορτοκαλιού…για το καφέ σας | Γλυκάκι με ζύμη κουλουριού σε άχνη ζάχαρης

ΠΗΓΗ: Lena SkouteriΟι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Κέικ Μόκα ψυγείου…υπέροχο, αγαπημένο, εύκολο
Επόμενο άρθροΤούρτα ταψιού με γεύση καραμέλα