Δείτε Επίσης: Μοσχάρι κατσαρόλας με ρεβίθια και μέλι… | Μοσχάρι κοκκινιστό με κολοκυθάκια στην κατσαρόλα

από George Zolis Συνταγή και εκτέλεση Fotini Bahatouri‎
Πολύ εύκολη και Φθηνή

Κολοκυθάκια με κρέας κατσαρόλας

Υλικά Συνταγής

1,500 γρ μοσχαρίσιο κρέας
2 κιλά κολοκύθια μικρά
αλάτι – πιπέρι – μπαχάρι – θυμάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι
λίγο άσπρο κρασί
1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ
2 καρότα τριμμένα
λίγη ζάχαρη
μαϊντανό

Εκτέλεση Συνταγής

Παίρνουμε μοσχαράκι σπάλα και το κόβουμε σε μεγάλους κύβους, το τσιγαρίζουμε από όλες τις μεριές!
Βάζουμε 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο κρέας να σοταριστεί μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι!
Εντωμεταξύ παίρνουμε περίπου τα μικρά κολοκυθάκια και τα πλένουμε καλά, τα βάζουμε σε ταψί, τα λαδώνουμε ελαφρά και τους ρίχνουμε λίγο αλάτι, θυμάρι και πιπέρι!
Τα ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα!

Ρίχνουμε λίγο άσπρο κρασί και μόλις εξατμισθεί το αλκοόλ, βάζουμε 1 κονκασέ ντομάτας, καρότα τριμμένα, πιπέρι, μπαχάρι και λίγη ζάχαρη!
Το βράζουμε στη χύτρα περίπου 30 λεπτά και μόλις βράσει το κρέας, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, μαϊντανό και αλάτι!
Βράζουμε μέχρι να μελώσει η σάλτσα!

Δείτε Επίσης: Μοσχάρι κατσαρόλας με ρεβίθια και μέλι… | Μοσχάρι κοκκινιστό με κολοκυθάκια στην κατσαρόλα

ΠΗΓΗ: mageirikesapolauseis.gr

Προηγούμενο άρθροΕάν θέλετε Σοκολατόπιτα τώρα…με 3 υλικά
Επόμενο άρθροΤηγανίτες Σφουγγάτες με μέλι