Η μοσχαρίσια τηγανιά θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον πιάτο για όλους τους γκουρμέ. Ειδικά για όλους όσους αγαπούν το saftali.
Λοιπόν, αυτό το πιάτο είναι ακριβώς έτσι, έχει κρέας και χυμούς και έναν καλό συνδυασμό λαχανικών. Τον επαινώ αλλά τον αξίζει. 

Μοσχαρίσια Τηγανιά

***** Συστατικά:

– 1/2 κιλό μοσχάρι γάλακτος απο λαιμό, κομμένο σε μπουκιές
– 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
– 2 κρεμμύδια όχι πολύ ψιλοκομμένα
– 2 καρότα σε φέτες
– αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
– λάδι
– 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
– μαιντανό ψιλοκομμένο
– 3 σκελίδες σκόρδου 
Γιαούρτι αν θέλετε ή άλλο πιάτο (ρύζι, πουρέ πατάτας)

Εκτέλεση

Κόβουμε το μοσχάρι σε κομματάκια και αλατοπιπερώνουμε , 1/2 κγ παπρικα, μαϊντανό, μουστάρδα, λάδι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε 2-3 κουταλιές λάδι και προσθέτουμε το κρέας.
Αφήνουμε και ανακατεύουμε το κρέας περιστασιακά να μαγειρευτεί και μετά
το αδειάζουμε σε μία πιατέλα.
Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι, καρότα, και πιπεριές μέχρι να μελώσουν
Προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι και μισό κουταλάκι πάπρικα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα λαχανικά πάνω από το κρέας τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Προσθέτουμε μέσα περίπου 1 φλυτζάνι νερό το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 220 βαθμούς

και είναι ετοιμοοοοοοοοο

Προηγούμενο άρθροΠουτίγκα με Ταχίνι
Επόμενο άρθροΚολοκυθόπιτα χωρίς Φύλλο