Black forest στο λεπτό…

Υλικά

2 πακ. Σαβαγιαρ
2 φακ. Μους βανίλιας
1 φακ. Garni
600 ml γάλα φρέσκο παγωμένο
1,5 ποτήρι σοκολατούχο γάλα χλιαρό
Βύσσινο κομπόστα
Τρίμματα σοκολάτας
Σιρόπι βύσσινο

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τα σαβαγιαρ στο σοκολατούχο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με το garni και την μους για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε την μισή πάνω από τα μπισκότα, προσθέτουμε το βύσσινο, σιρόπι, πάλι σαβαγιαρ, κρέμα και τελειώνουμε με τρίμματα σοκολάτας κομμάτια βύσσινο και σιρόπι…..

ΠΗΓΗ: Οι Γεύσεις της Ελένης

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με πατατούλες μέσα σε μια κρεμώδη σάλτσα…ένα Κυριακάτικο Φαγητό
Επόμενο άρθροΛαχανοντολμάδες, με την συνταγή της πεθεράς μου