Το βίντεο “Μειώνουμε την μερίδα φαγητού με έξυπνους τρόπους και χάνουμε κιλά” λέει για έναν χρήσιμο και πρακτικό οδηγό
για όσους θέλουν να χάσουν βάρος μειώνοντας τις μερίδες τους.
Το βίντεο παρέχει διάφορες συμβουλές για το πώς να κάνουμε το downsizing των μερίδων μας πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Μία άλλη χρήσιμη συμβουλή είναι να επικεντρωθούμε στην ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνουμε. Αν τρώμε υγιεινά τρόφιμα, θα αισθανθούμε πιο χορτάτοι με μικρότερες μερίδες. Για παράδειγμα, αν αντί για ένα κομμάτι πίτσα φάμε ένα φλιτζάνι σαλάτα, θα νιώσουμε το ίδιο χορτάτοι με λιγότερες θερμίδες.

Το βίντεο παρέχει επίσης διάφορες πρακτικές συμβουλές για το πώς να μειώσουμε τις μερίδες μας χωρίς να το καταλάβουμε. Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μικρότερα πιάτα και μαχαιροπίρουνα ή να τρώμε τακτικά από το ίδιο πιάτο. Επίσης, μπορούμε να τρώμε τακτικά μαζί με άλλους, καθώς αυτό μας βοηθά να τρώμε πιο αργά και να αισθανόμαστε πιο χορτάτοι.

Συνολικά, το βίντεο για το “Μειώνουμε την μερίδα φαγητού με έξυπνους τρόπους και χάνουμε κιλά” είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους θέλουν να χάσουν βάρος μειώνοντας τις μερίδες τους. Οι συμβουλές που παρέχει είναι πρακτικές και εύκολες να ακολουθηθούν, και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη του στόχου μας.

https://exchange.glomex.com/video/v-c9zh1oo0uznl?integrationId=4059a117lratine6

Εδώ είναι μερικές επιπλέον σκέψεις για το θέμα:

Η μείωση των μερίδων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να χάσουμε βάρος, αλλά δεν είναι ο μόνος. Για να χάσουμε βάρος, πρέπει επίσης να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή και να ασκούμαστε τακτικά.
Η μείωση των μερίδων μπορεί να είναι πιο δύσκολη για κάποιους από άλλους. Αν έχουμε πρόβλημα να μειώσουμε τις μερίδες μας, μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια από έναν διαιτολόγο ή έναν διατροφολόγο.
Η μείωση των μερίδων μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε να τρώμε πιο συνειδητά. Όταν τρώμε μικρότερες μερίδες, έχουμε περισσότερο χρόνο να απολαύσουμε το φαγητό μας και να καταλάβουμε πότε έχουμε χορτάσει.

Προηγούμενο άρθροΚριτσίνια σαν του φούρνου.
Επόμενο άρθροΑτομικά ρολάκια κιμά γεμιστά!