Μπισκοτάκια νηστίσιμα με καρύδα

Γεύση:

  • Η καρύδα δίνει μια υπέροχη, εξωτική γεύση στα μπισκότα.
  • Η ζάχαρη τα κάνει γλυκά και τραγανά.
  • Το χυμό πορτοκαλιού προσθέτει μια δροσιστική πινελιά.

Υφή:

  • Τα μπισκότα είναι τραγανά εξωτερικά και μαλακά στο εσωτερικό.
  • Η καρύδα προσθέτει μια ωραία υφή.

Εμφάνιση:

  • Τα μπισκότα έχουν ωραιο χρώμα.
  • Είναι ιδανικά για να τα προσφέρετε σε ένα πιάτο με άλλα γλυκά για τον καφέ σας.

Γενικά:

  • Τα μπισκότα νηστίσιμα με καρύδα είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.
  • Είναι ιδανικά για vegans και για όσους νηστεύουν.
  • Είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ.

Υλικά

2 ποτηρια ηλιέλαιο,
1 ποτηρι ζάχαρη,(εγώ έριξα καστανή κ την πέρασα από το μουλτι πριν)
1 ποτηρι χυμό πορτοκάλι,
200γραμ.ινδικη καρύδα,
3 βανιλιες,
1 κουταλακι γλυκού σόδα
1 κ μισό κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 μπεικιν κ αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Εγώ έριξα 1 φαρινα και μιση δεν έβαλα μπεικιν.

Εκτέλεση

Βάζω όλα τα υλικά μαζί εκτός από την καρύδα κ το αλεύρι.
Τα ανακατεύουμε καλά κ μετά ρίχνουμε σιγά σιγά την καρύδα κ το αλεύρι.
Μια φαρινα ολόκληρη κ μισή περίπου, θα το δείτε καθώς θα ζυμωνετε, απαλό ζύμωμα.
Πλάθουμε μικρά γιατί φουσκώνουν αρκετά.
Στους 170-180 βαθμούς 20 με τριάντα λεπτά.

Καλή επιτυχια

Η Συνταγή είναι της Μαρω Θεοχαροπουλου

Προηγούμενο άρθροΝτόνατς με νουτέλα
Επόμενο άρθροΑυτό το κέικ είναι σα να έπεσε κάτω απο την πορτοκαλιά