Συστατικά
Κολοκυθάκια – 2 τεμ
Γιαούρτι – 800 g / 28 oz
Αυγά – 4 τεμ
Πράσινο σκόρδο – 2 κοτσάνια
Τυρί – 80 g
Ελαιόλαδο – 20 ml
Ανηθο
Πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι. Σε αυτά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια, το σκόρδο και τον άνηθο και τα προσθέτουμε στο μείγμα που προκύπτει.
Ρίξτε σε ένα ταψί, πασπαλίστε με τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για 20 λεπτά με αλουμινόχαρτο και 15 λεπτά χωρίς αλουμινόχαρτο στην ίδια θερμοκρασία. Βγάζουμε απο το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο
Καλή όρεξη!
Find more delicious recipes here