Ανακαλύψτε μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για μοσχαράκι με σπανάκι που μαγειρεύεται στην κατσαρόλα. Η απλότητα των υλικών και η ευκολία της εκτέλεσης το καθιστούν ιδανικό για ένα θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε το ζουμερό μοσχαράκι σε συνδυασμό με το φρέσκο σπανάκι!

Υλικά:

1.5 κιλ Μοσχαράκι (βρασμένο)
Ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
Λίγη κόκκινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια (ψιλοκομμένα)
Περίπου 1 κιλό σπανάκι (φρέσκο)
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο δυόσμο
1 φλιτζανάκι του καφέ σάλτσα ντομάτα
Λεμόνι (για το σερβίρισμα)
Μισή φραντζόλα ψωμί (για συνοδευτικό)

Εκτέλεση:

Βραζουμε το μοσχαράκι μας .παιρνουμε μια πλατιά κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο,ρίχνουμε ένα ξερό κρεμμύδι λιγο κόκκινη πιπεριά δυο φρέσκα κρεμμυδάκια το σπανάκι περιπου ενα κιλο το αφήνουμε λίγο να βγάλει τα ζουμια τοποθετουμε τα κομμάτια σπο υο βρασμενο κρεας αλάτι πιπέρι λίγο δυόσμο ένα φλιτζανάκι του καφέ σάλτσα ντομάτα νεράκι δεν χρειάζεται γιατί ήταν φρέσκα τα σπανακια οπότε τα ζουμιά τους ήταν αρκετά αν δεν ε,ετε φρέσκα σπανακια βάζετε λίγο ζουμακι από το κρεας αφήνουμε το φαγητό να μείνει με λίγο ζουμακι στο πιάτο ρίχνουμε και μπόλικο λεμόνι και μισή φρατζολα ψωμι

H συνταγή είναι της κας Μένια Στεφοπούλου