Υλικά

250 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
300 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν
150 γρ. καρότα κορεάτικα
3 μικρά αγγούρια
Αγαπημένα μπαχαρικά (π.χ. αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη)
50 γρ. κρέμα γάλακτος
1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λωρίδες.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε τα αγγούρια σε λωρίδες.

Μαγείρεμα:
Σε ένα στεγνό τηγάνι, τηγανίζουμε χωριστά το κοτόπουλο και τα μανιτάρια, μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά στο κοτόπουλο (αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη) και το ροδίζουμε ελαφρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.

Συναρμολόγηση της σαλάτας:
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το κοτόπουλο, τα μανιτάρια, τα αγγούρια και τα καρότα.

Σάλτσα:
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρισμα:
Σερβίρουμε τη σαλάτα αμέσως ή την αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο για λίγο.