Ρεβανί με Γιαούρτι

Advertisement

Υλικά

Πρώτα ετοιμάζω το σιρόπι
2 κουπες νερό,
2 κουπες ζάχαρη,
3 φέτες λεμονιού
Για παντεσπανι
3 αυγά,
μισή κουπα ζάχαρη,
1 κουπα γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα,
1 κούπα λάδι,
ξύσμα 1 λεμονιού,
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό,
3 κσ αλεύρι
μισό πακέτο μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά με ένα μίξερ στη σειρά όπως περιγράφεται στα υλικά! Κούπα – 250g
Σε ένα λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε στα 180 g σε προθερμασμένο
φούρνο μέχρι να ροδίσει! Μόλις το παντεσπάνι είναι έτοιμο, ρίξτε αμέσως το κρύο σιρόπι πάνω του!

Καλη Επιτυχία

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement